DOMÒTICA
Domòtica

Som Loxone KNX partners, coneixem bé els problemes i les possibles solucions, les proposem i les apliquem per deixar-ho tot apunt per que el client només hagi de mirar el mòbil per saber l’estat de finestres, alarmes, temperatures, llums, portes…

Muntem el concepte smarthome, per oferir seguretat, confort i estalvi en la gestió del dia a dia de la casa.

Muntem de manera senzilla, una automatització intel.ligent d’una casa.

Un bon exemple del que podem muntar és : http://www.loxone.com/eses/smart-home/la-solucion/experiencia.html

IMMÒTICA
Domòtica

Parlem d’immòtica quan apliquem tot el que es pot aplicar de domòtica cap a edificis terciaris, com hotels, hospitals, oficines.

Les aplicacions més habituals són les de la gestió del confort, seguretat i estalvi en els subministraments així com el control d’acessos.

Alarmes de foc, fum, sensors de temperatura, sensors de llum per apujar i abaixar cortines, persianes, càmeres de videovigilancia.

Tot accessible des del mòbil a través d’una app.

ELECTRICITAT I AIGUA

Electricitat

Categoria Especialista en alta tensió i baixa tensió. Instal·lacions en tot tipus d’edificis i obres del sector terciari, tant en baixa tensió com en alta tensió.

Aigua

Instal·lació d’ACS, calefacció
Protecció contra incendis

Instal·lacions de detecció i extinció d’incendis, tant de tipus manual com a automàtica.

ENERGIES RENOVABLES

L’energia renovable és el conjunt de fonts d’energia que periòdicament es troben a disposició dels humans i que aquests són capaços de transformar en energia útil. Teòricament són inesgotables, ja que majoritàriament provenen de l’energia del sol. Considerem que es regeneren, o es renoven, naturalment de manera més ràpida a la velocitat que les consumim. Alguns exemples en són l’escalfor solar, el vent, les marees i l’escalfor dins de la terra.

Realitzem instal.lacions sempre i quan les condicions i situacions no provoquin problemes d’eficiència als nostres clients.